ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2019-2020

ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΑΘΗΤΩΝ Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ

Είναι γεγονός ότι τα Μαθηματικά, η Φυσική, η Χημεία, η Βιολογία, τα Αρχαία και η Έκθεση -Έκφραση θεμελιώνονται στις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου. Η αφομοίωση της ύλης και η ανάπτυξη της κρίσης των μαθητών πρέπει να γίνει στις δύο πρώτες τάξεις του Λυκείου ώστε οι μαθητές να πετύχουν άνετη παρακολούθηση στο Λύκειο, αλλά και να μάθουν σωστά, χωρίς κενά, την ύλη των μαθημάτων που περιλαμβάνονται στα μαθήματα Γενικής Παιδείας και στα μαθήματα Κατεύθυνσης.

ΓΙΑΤΙ EΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ OΤΙ: Οι μαθητές που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην ύλη της Γ΄ Λυκείου, είναι εκείνοι που στην Α΄ και Β΄ Λυκείου δεν έχουν αφομοιώσει ή δεν έχουν διδαχθεί καθόλου ορισμένα κεφάλαια, με αποτέλεσμα να μην έχουν την αναγκαία υποδομή για να μάθουν και την ύλη της Γ΄ Λυκείου, που θα τους εξασφαλίσει την επιτυχίαστη σχολή που επιθυμούν (για να δείτε αναλυτικά τα προγράμματα σπουδών  της Α΄και Β΄ Λυκείου πατήστε εδώ).

Στα ειδικά χειμερινά τμήματα των φροντιστηρίων μας θα διδαχθούν τα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, τη ΦΥΣΙΚΗ, τη ΧΗΜΕΙΑ, τη ΒΙΟΛΟΓΙΑ, τα ΑΡΧΑΙΑ, την ΙΣΤΟΡΙΑ και την ΕΚΘΕΣΗ – ΕΚΦΡΑΣΗ από έμπειρους καθηγητές, με σωστό πρόγραμμα δουλειάς, ώστε η αφομοίωση της ύλης και η ανάπτυξη της κρίσης κάθε μαθητή να είναι τέτοια, που θα επιτρέψει να διαλέξει τη σχολή που επιθυμεί πιστεύοντας ότι μπορεί να πετύχει.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2019
ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΟΡΟΣΗΜΟ
ΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ

xeimerina

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΠΟΥΔΩΝ:

Ανάλογα με το πρόγραμμα του σχολείου, ώστε η παρακολούθηση των μαθημάτων και στο σχολείο και στο φροντιστήριο να είναι άνετη.

Για εγγραφές μπορείτε να μας τηλεφωνείτε καθημερινά 09:00-13:30 το πρωί και 17:00-20:00 το απόγευμα για να κανονίσουμε μια συνάντηση μαζί σας

Στη συνάντηση αυτή θα καθορίσουμε το τμήμα καθώς και το ειδικό πρόγραμμα δουλειάς του παιδιού σας.

  • footer_logo

Newsletter